LEZEN MET JE OREN?

Iedereen heeft wel een koptelefoon, maar wist je dat je naast er mee gamen ook schoolboeken kunt beluisteren?

Met gesproken schoolboeken is het een kwestie van oordopjes in en het schoolboek wordt voorgelezen! Ideaal om tijdens het luisteren mee te lezen met je schoolboek.

Wil je weten hoe dat klinkt?

Symbool geluid

Voordelen genoeg!

- Makkelijk navigeren

- Menselijke stem

- Verder waar je was gebleven

- Altijd je schoolboek bij de hand!Sara vertelt je graag over haar ervaring met de app LEX: 

"De app LEX is een soort Netflix

voor je schoolboeken!"

Symbool geluid

Sara vertelt je graag over haar ervaring met de app LEX: 

"De app LEX is een soort Netflix

voor je schoolboeken!"

Symbool geluid

Maak kennis met LEX!

De populaire app die je schoolboeken voorleest!

Pijl

Vanaf nu kun je ook luisteren voor de lijst! Je ziet er tegen op... Totdat je kunt gaan luisteren. Geniet van de verhalen in je favoriete boek(en)!Meer over gesproken boeken:


Tekstboeken, handboeken, werkboeken, proefexamens, er is bij Dedicon van alles in audio beschikbaar. Het gaat om precies dezelfde lesstof als in je gedrukte schoolboeken. De inhoud van de boeken verandert dus niet. Het enige verschil is dat je de lesstof kunt beluisteren, want de schoolboeken zijn voorgelezen met een menselijke stem. En dat is wel zo handig als je dyslexie hebt. Want door te luisteren naar een tekst, kun je je focussen op de inhoud. En je de kunt de schoolboeken makkelijk laten voorlezen met de handige LEX-app.


Bestel je gesproken school- of studieboeken in onze webwinkel Educatief? Dan heb je voortaan de mogelijkheid om deze boeken te laten afspelen via de Online Player. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld geen eigen player hebt. Of wanneer je wilt luisteren via een PC of laptop. Je hebt de mogelijkheid om de afspeelsnelheid aan te passen aan je eigen voorkeuren en je kunt een bladwijzer toevoegen. Ook zie je de inhoudsopgave van het boek, waaruit je het gewenste hoofdstuk kunt selecteren. Wanneer je het boek sluit en op een later moment opent, ga je verder waar je gebleven was. Superhandig!


Wil je meer weten over gesproken boeken? Op Goedekennis.nl lees je er alles over!